Om oss

Välkommen till

TMC FLYTT

TMC Flytt är ett ledande företag inom flytt- och magasineringstjänster, baserat i Stockholm men betjänar hela Stockholm och Uppsala regionen. Vi har ett gediget engagemang för kvalitet, och vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av tjänster inklusive Bohagsflytt, Kontorsflytt, Magasinering, Möbelmontering och Bärhjälp.

Vi tror på att erbjuda personliga och effektiva lösningar för alla dina flyttbehov. Oavsett om du flyttar till en ny bostad, behöver hjälp med kontorsflytten, vill lagra dina tillhörigheter, behöver montera möbler, eller bara vill ha lite extra muskelkraft, står vi vid din sida.

TMC Flytt är inte bara ett företag – det är en familj av engagerade professionella som är hängivna att göra din flyttdag så smidig och stressfri som möjligt. Vårt engagemang, vår passion och vår omsorg är vad som driver oss varje dag. Och det är detta som gör oss till mer än bara ett flyttföretag – vi är din betrodda partner i alla aspekter av din flytt.

Varför välja oss?

Omfattande Tjänster

Vi erbjuder en rad tjänster - allt från Bohagsflytt och Kontorsflytt till Magasinering, Möbelmontering och Bärhjälp. Med TMC Flytt, behöver du bara vända dig till ett ställe för alla dina flyttbehov.

Expertis och Erfarenhet

Vårt team består av professionellt utbildade och erfarna individer, vilket garanterar att varje jobb hanteras med största omsorg och precision.

Prisvärt

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi är transparenta med våra kostnader och strävar efter att leverera bästa möjliga värde för våra kunder.

Kundfokus

Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda personlig service och anpassade lösningar för varje unik flyttsituation.

Lokal Kunskap

Som ett företag baserat i Stockholm har vi en djup förståelse och kännedom om regionen, vilket gör oss till ett självklart val för flyttningar inom Stockholm och Uppsala.

kvalitet och innovation

Vår Mission

Vår mission på TMC Flytt går utöver att bara flytta saker från punkt A till punkt B. Vi är här för att förenkla ditt liv under en tid som kan vara stressande och utmanande. Vi vill göra din flyttning till en positiv upplevelse som du ser tillbaka på med tillfredsställelse.

Vi tror på att bygga varaktiga relationer med våra kunder. Genom att tillhandahålla tillförlitliga och skräddarsydda tjänster strävar vi efter att bli ditt förstahandsval för alla dina framtida flytt- och magasineringstjänster.

Vi vet att varje flyttning är unik och har sina egna utmaningar. Därför anpassar vi oss efter varje kunds specifika behov och förväntningar. Vi är här för att stödja dig under varje steg i flyttprocessen – från planering och packning till transport och montering.

Men vår mission slutar inte vid att erbjuda exceptionella flyttjänster. Vi arbetar även med att ständigt förbättra våra tjänster genom att integrera modern teknik, hålla vårt team utbildat med de senaste bästa praxis och lyssna på våra kunders feedback.