Möbelmontering

Professionell Möbelmontering i Stockholm med TMC Flytt

TMC FLYTT - Expertise och Erfarenhet

Förvandla Ditt Hem med Bekväm och Kvalitativ Möbelmontering

Montering av möbler kan vara en tidskrävande och ibland frustrerande uppgift. På TMC Flytt, vi tar hand om möbelmonteringen så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem eller kontor. Vi är en ledande leverantör av möbelmonteringstjänster i Stockholm och Uppsala och vi är här för att göra ditt liv lite enklare.

Expertise och Erfarenhet

Med år av erfarenhet och en kvalificerad personal, har vi kunskapen och verktygen för att montera alla typer av möbler, oavsett storlek eller komplexitet. Vi hanterar allt från enkla hyllor till mer komplexa kontorsmöbler, och vi gör det snabbt, korrekt och effektivt.

Trygghet och Pålitlighet

När du anlitar TMC Flytt för din möbelmontering, kan du vara säker på att dina möbler är i goda händer. Vi behandlar varje objekt med omsorg och respekt, och vi ser till att varje möbel är korrekt monterad för din säkerhet och tillfredsställelse.

Bekvämlighet

Vi förstår att ditt schema kan vara hektiskt, så vi erbjuder flexibla tider för möbelmontering som passar dina behov. Oavsett om du behöver oss på kvällar eller helger, är vi här för att tjäna dig.

Prisvärt

Vi tror att professionell möbelmontering inte behöver kosta en förmögenhet. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster, så att du kan njuta av kvalitetsmöbler utan att tömma din plånbok.

Enkel, Trygg och Bekväm

Våra Möbelmonteringstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina behov, inklusive:

  1. Hemmontering: Vi monterar alla typer av hushållsmöbler, inklusive soffor, sängar, skrivbord, hyllor och mer.

  2. Kontorsmontering: Från skrivbord och stolar till konferensbord och arkivskåp, vi kan hjälpa till att montera alla dina kontorsmöbler.

  3. Flyttmontering: Om du flyttar, kan vi demontera dina möbler på din gamla plats och montera dem på din nya plats.

  4. IKEA-möbelmontering: Vi har stor erfarenhet av att montera IKEA-möbler och vi kan snabbt och effektivt sätta ihop dina nya inköp.

Om du letar efter professionell, pålitlig och prisvärd möbelmontering i Stockholm, är TMC Flytt ditt bästa val. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra tjänster och få en gratis offert. Vi ser fram emot att tjäna dig!

Så fungerar ROT och
RUT-avdraget med TMC Flytt

Dra Nytta av Skattereduktion för Ditt Flyttprojekt med TMC Flytt

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig.