Vanliga frågor

FAQ

Vi på TMC Flytt förstår att du kanske har frågor eller funderingar när du står inför en flytt. Därför har vi samlat de mest frekventa frågorna vi får här i vår FAQ-sektion. Målet är att du ska kunna hitta snabba och klara svar på dina frågor.

Om du inte hittar svaret på din specifika fråga här, tveka inte att kontakta oss direkt. Vårt engagerade team står redo att hjälpa dig med alla dina flyttrelaterade frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi är baserade i Stockholm men vi betjänar hela Stockholm och Uppsala regionen. Oavsett var du befinner dig inom dessa områden, kan vi hjälpa till med din flytt.

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inklusive Bohagsflytt, Kontorsflytt, Magasinering, Möbelmontering och Bärhjälp. Vi kan skräddarsy våra tjänster för att passa dina specifika behov.

Du kan få en kostnadsfri offert genom att fylla i vårt förfrågningsformulär på webbplatsen eller ringa oss direkt. Vi kommer att behöva några uppgifter om din flytt för att ge dig en så exakt offert som möjligt.

Ja, vi är fullt försäkrade. Vi tar hand om dina tillhörigheter som om de vore våra egna, men om olyckan skulle vara framme, så är dina saker skyddade.

Vårt team är välutbildat i att hantera stora och tunga föremål. Vi har rätt utrustning och tekniker för att säkerställa att alla dina tillhörigheter, oavsett storlek eller vikt, flyttas på ett säkert och effektivt sätt.

Absolut, vi erbjuder en Möbelmontering tjänst. Vårt team är skickligt på att montera och demontera möbler, så du kan lita på oss för att sätta ihop dina möbler på ditt nya ställe.

Vi rekommenderar att du bokar så snart du har ett datum för din flytt. Ju tidigare du bokar, desto större chans att du får den tid och datum du föredrar.

Vi förstår att planer kan ändras. Om du behöver ändra ditt flyttdatum, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan arbeta tillsammans för att hitta en ny tid som passar dig.

Vi accepterar en rad olika betalningsmetoder för att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder. Du kan betala med Visa, Mastercard, Swish, faktura eller kontant.

Vi tar största möjliga omsorg om dina tillhörigheter. Varje objekt paketeras och transporteras på ett säkert sätt för att förhindra skador. Dessutom är vi fullt försäkrade, vilket ger extra trygghet.