Flyttstädning

Professionell Flyttstädning i Stockholm med TMC Flytt

Ett steg framåt i ditt liv

Renlighet och Bekvämlighet
Under Din Flytt

Att flytta kan vara stressigt och tidskrävande, och det sista du vill tänka på är städningen. På TMC Flytt, erbjuder vi professionell flyttstädning i Stockholm och Uppsala för att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Vi tar hand om all rengöring, så att du kan fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem eller kontor.

Vårt team av erfarna städare använder sig av de bästa rengöringsmetoderna och -produkterna för att säkerställa att varje vrå av ditt hem eller kontor är skinande rent. Från golv till tak, fönster till badrum, vi ser till att allt är i toppskick för nästa invånare.

Vi förstår att du har mycket att tänka på under en flytt, så vi gör det till vår uppgift att göra städningen så enkel och bekväm för dig som möjligt. Vi erbjuder flexibla scheman som passar dina behov, och vi ser till att allt arbete är klart i tid.

Bekvämlighet

Vi förstår att du har mycket att tänka på under en flytt, så vi gör det till vår uppgift att göra städningen så enkel och bekväm för dig som möjligt. Vi erbjuder flexibla scheman som passar dina behov, och vi ser till att allt arbete är klart i tid.

Prisvärdhet

På TMC Flytt, vi tror att kvalitet inte behöver kosta skjortan. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra flyttstädtjänster, vilket gör det möjligt för dig att få den högkvalitativa rengöring du behöver utan att bryta banken.

Enkel, Trygg och Bekväm

Våra Flyttstädtjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av flyttstädtjänster för att möta dina unika behov, inklusive:

  1. Hemstädning: Vi tar hand om all rengöring i ditt hem, från sovrum och badrum till kök och vardagsrum.

  2. Kontorsstädning: Vi erbjuder grundlig rengöring av ditt kontor, inklusive arbetsplatser, mötesrum, kök och badrum.

  3. Flyttstädning med Garanti: Vi står bakom kvaliteten på vårt arbete. Därför erbjuder vi en nöjd-kund-garanti på alla våra flyttstädtjänster.

Om du letar efter professionell, tillförlitlig och prisvärd flyttstädning i Stockholm, är TMC Flytt ditt bästa val. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och få en gratis offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flytt!

Så fungerar ROT och
RUT-avdraget med TMC Flytt

Dra Nytta av Skattereduktion för Ditt Flyttprojekt med TMC Flytt

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig.