magasinering

Säker och Bekväm Magasinering i Stockholm med TMC Flytt

Din Tillförlitliga Partner för

Trygg och Effektiv Förvaring

Vare sig du behöver extra utrymme under en flytt, renovering eller bara behöver en plats att förvara dina tillhörigheter säkert, erbjuder TMC Flytt magasineringstjänster i Stockholm och Uppsala som du kan lita på. Vi förstår att dina tillhörigheter är värdefulla och vi gör det till vår prioritet att hålla dem säkra och skyddade.

Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa företag i Stockholm och Uppsala med deras flyttbehov. Vårt team av flyttproffs har den expertis och kunskap som krävs för att säkert och effektivt hantera er kontorsflytt.

Vi förstår att varje företagsflytt är unik. Därför erbjuder vi anpassade flyttlösningar som är skräddarsydda för att uppfylla era specifika behov och krav.

Komplett Tjänsteutbud

Utöver kontorsflytt erbjuder vi också magasinering, möbelmontering och bärhjälp. Oavsett om du behöver lagra möbler under övergångsperioden, montera nya kontorsmöbler, eller bara behöver extra händer för att bära tunga objekt, har TMC Flytt lösningen för er.

Professionell Genomförande

När flyttdagen kommer, kan du lita på vårt professionella team att hantera allt med största noggrannhet och omsorg. Vi använder kvalitetsmaterial för att säkert packa och transportera era ägodelar, och vi ser till att allt är korrekt märkt och organiserat för enkel uppackning och installation på ert nya kontor.

TMC FLYTT Säkerhet och Trygghet

Våra Magasineringstjänster

Vi erbjuder en rad magasineringslösningar för att möta dina behov, inklusive:

  1. Privat Magasinering: Perfekt för dem som behöver förvara personliga tillhörigheter under en flytt, renovering eller av någon annan anledning.

  2. Företagsmagasinering: Vi erbjuder även företagsmagasinering för företag som behöver förvara kontorsutrustning, dokument eller annan verksamhetsrelaterad egendom.

  3. Möbelmagasinering: Om du behöver förvara möbler under en övergångsperiod, kan du lita på oss för att hålla dem säkra och skyddade.

Om du letar efter pålitlig, säker och prisvärd magasinering i Stockholm, är TMC Flytt ditt bästa val. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och få en gratis offert. Vi ser fram emot att tjäna dig!

Så fungerar ROT och
RUT-avdraget med TMC Flytt

Dra Nytta av Skattereduktion för Ditt Flyttprojekt med TMC Flytt

När du anlitar ett företag för rotarbete kan du få skattereduktion, så kallat rotavdrag, för delar av arbetskostnaden. Det är endast arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Företaget får dra av högst 30 procent av arbetskostnaden på fakturan. Material och resekostnader i samband med arbetet ger inte rätt till avdrag. Det är företaget som ansöker om rotavdrag åt dig.